woensdag 11 november 2015

Lift challenge #95

De voorbeeld kaart van Thordis

  
De kaart die we deze keer moeten namaken heeft een achtergrond die geembossed is, tenminste zo ziet het eruit, maar schijn bedriegt deze keer. Thordis heeft woorden gestanst uit het zelfde papier als de achtergrond en ze er op geplakt. Het ziet er vrij eenvoudig uit, maar het is toch best wel een behoorlijke puzzel en gepriegel.

Ik heb gekozen voor de mal "winter"van Noor Design en omdat ik op het moment "verslaafd" ben aan het maken van schudkaartjes, heb ik voor deze kaart ook weer een schudvenster gemaakt.
Hier heb ik de ovalen mallen set van Marianne Design voor gebruikt en de mini sneeuwkristallen mal met erin nog ijskristallen. Er bovenop de vogeltjes van Marianne Design.
Winter Kisses zijn 2 stempeltjes van Noor Design en het rechthoekige stansje komt uit een rechthoekige mallenset van Lawn Fawn.
Het patroonpapier komt uit het Silver Stars blok van Marianne Design.

Met deze kaart doe ik mee aan Lift Challenge #95


Gebruikte materialen:
- Vogeltjes mal Marianne Design COL1392
- Ovale mallen set Marianne Design CR1333
- Mini sneeuwkristallenmal Marianne Design CR1335
- Rechthoekige mallen set Lawn Fawn LF768
- Tekst stempeltjes van Noor Design 6410/0317
- Winter tekstmal van Noor Design
- Versafine smokey grey inkt
- Eiskristall van Viva Decor

Gezellig dat je even langs kwam, groetjes Yvonne                                                          3 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kaart! Heel gaf dat je een schudvenster maakte met de ijskristallen. Die mooie vogeltjes maken het af! Knap! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi van kleur je lift. Ook het lettertype van winter vind ik erg mooi. Leuk ook het takje in de snavel. Goeie lift, mooi uitgewerkt, dank je wel!!

    BeantwoordenVerwijderen