zaterdag 27 februari 2016

Liftchallengte #101 kaart met rozet

Een nieuwe lift challenge, deze keer naar een kaart van Danielle, die haar kaart ook al gelift had, de link naar haar kaart vind je hier.

https://4.bp.blogspot.com/-eG_gIiqcjDk/VsG0BLjDryI/AAAAAAAAa4M/wAhgTQu868w/s320/485371e81c8ca5273a7f3382b72d0e80.jpg
de kaart van Danielle


Mijn basiskaart is grijs cardstock, daarop een een rechthoek met stiksteek (mallenset van Lawn Fawn LF611) uit het papierblok Eline's babies van Marianne Design (PB7050).
De grote banner heeft reliƫf gekregen met een embossingfolder van Marianne Design (DF3418), daar hoort ook een snijmal bij die ik uit grijs heb gestanst voor in de rozet.
In de rozet zit ook een smalle banner van Marianne Design (COL1398), papier uit het zelfde papierblok. Verder nog een swirl van Marianne Design (LR0271), die een parelmoerglans heeft gekregen met Wink of Stella clear. Een stukje geel lint uit de voorraad.
Als topping een grijze ster (komt uit dezelfde Lawn Fawn set) en een roze glitterhart (glitter cardstock van Stampin' Up blushing bride).

Met deze kaart doe ik mee aan liftchallenge #101


                                      Leuk dat je mijn blog hebt bezocht, groetjes Yvonne xx
                                                          

2 opmerkingen:

  1. Heel mooie lift! Leuke embossingfolder heb je gebruikt voor de achtergrond en de corsage is erg leuk samen met de kleur van het achtergrondpapier. Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige lift en super mooi van kleur!! De embossing past mooi bij het element uit je corsage. Wat een gave stans is dat!
    Erg mooie lift! Dank je wel!

    BeantwoordenVerwijderen