zondag 16 oktober 2016

spooky BOO Casology week 216

October is the month of Halloween and I like Halloween :)
Although I like it, I don't have much spooky stamps or dies. Recently I bought the die of the pumpkins. They are from Marianne Design, just like the spider and the web stamp.
The letters are also from my favorite Dutch brand.
The stamp which give you the impression of a hole in the paper is from Katzelkraft (KTZ171, a French brand). I didn't just stamped it, I also cut out the middle of the stamp to make a real hole in the paper, so I could place the pumpkin in it.

Oktober is de maand van Halloween en ik hou van Halloween. Ondanks dat ik het erg leuk, had ik er eigenlijk helemaal geen stempel of stans van tot ik een maand geleden de pompoenen mal van Marianne Design kocht (LR0431). Voor deze kaart heb ik nog de spinnenwebben stempel (TC0841) aangeschaft, ook van MD en de stempel van een scheur/gat in het papier (Katzelkraft KTZ171) van mijn dochter geleend. Ik heb die stempel niet alleen maar gestempeld, maar ook uitgesneden, zodat er een echt gat in het papier zit, waarachter de pompoen is geplakt. Het witte papier is met foamtape opgeplakt, zodat er diepte ontstaat. De BOO letters komen van een alfabet mal van Marianne (COL1350).

Met deze kaart doe ik mee aan Casology week-219-spooky challenge                                                     Thanks for stopping by at my blog
                                                Leuk dat je even langs komt op mijn blog.

                                                                     xxYvonne

3 opmerkingen:

  1. Heel leuk geworden! Ik ben dan ook gek op pompoen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fantastiese kaart Yvonne. Daardie pampoen gesig maak my sommer bang!
    Dankie dat jy deelneem by CASology!
    Sien jou graag weer!

    BeantwoordenVerwijderen